+40 723 334 689
interactprojects.org@gmail.com

Scopul nostru

Dezvoltarea, susţinerea şi promovarea proiectelor interactive în domeniile educației și culturii, cu scopul de a ajuta la dezvoltarea gândirii independente și a discernământului participanților.

Cultura generală

Ajută la luarea deciziilor importante în viață și oferă instrumente generale pentru înțelegerea problemele de specialitate.

Educația

Ca proces individual de formare, are în vedere formarea unei judecăți corecte a faptelor.

Cultura generală

Ne permite să gândim critic, să reflectăm asupra informațiilor primite, să le păstrăm pe cele utile și să le respingem pe cele false.

Educația

”Scopul educaţiei ar trebui să fie pregătirea unor oameni care să acţioneze şi să gândească independent şi care, în acelaşi timp, să vadă în slujirea comunităţii realizarea supremă a vieţii lor”. – Albert Einstein

Ultimele proiecte

Explorează activitățile noastre! Noile noastre proiecte culturale te invită într-o călătorie captivantă prin lumea interactivității!

Obiectivele noastre

Programe culturale și educative

Organizarea și gestionarea programelor culturale și educative care au loc cu ajutorul și în cadrul bibliotecilor județene, municipale, comunale

Creare

Crearea de texte, filme documentare, podcasturi pe teme științifice, artistice, ecologice. Crearea de tururi virtuale ale muzeelor.

Discipline formative

Promovarea disciplinelor formative, de dezvoltare personală psiho-fizică și emoțională, a unui stil de viață sănătos, prin crearea de site-uri descriptive și informative pentru evenimentele și asociațiile dedicate acestui tip de dezvoltare umană

Vizite și excursii documentare

Organizarea și derularea de vizite și excursii de documentare, mentorat, schimb de experiență, utilizarea tehnologiei informației și a instrumentelor moderne de învățare, în colaborare cu muzeele.