+40 723 334 689
interactprojects.org@gmail.com
Proiect China Network - Interact Projects

Proiectul cultural China Network a avut ca scop promovarea culturii și civilizației moderne și tradiționale chineze.

În ceea ce privește promovarea culturii și civilizației chineze, în cadrul proiectului China Network au fost organizate o serie de evenimente care au prezentat varii aspecte ale culturii chineze. Printre acestea s-au numărat expoziții, proiecții de film chinezesc și seri de ceai chinezesc și diferite ateliere.

Învățarea limbii chineze a fost un alt obiectiv important al proiectului. Au fost organizate cursuri de limba chineză pentru începători și avansați, precum și cluburi de conversație, pentru cei care au dorit să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în această limbă.

Proiectul a găzduit, de asemenea, o serie de evenimente culturale interactive, printre care putem numi: ateliere de jocuri specifice (go și mahjong), expoziții de fotografie din China și ateliere despre cultura și ritualul ceaiului.

Aceste evenimente au permis participanților să descopere și să experimenteze tradițiile și practicile culturale chineze. Proiectul cultural China Network a reușit să atingă cu succes obiectivele sale, oferind oportunități unice pentru cei interesați de experimentarea și aprofundarea culturii chineze.

Localiții de desfășurare : București și Sovata
Perioada de desfăşurare: 8 ani (2012 - 2020)