+40 723 334 689
interactprojects.org@gmail.com

 

Șugagul în obiectiv: o incursiune fotografică și video-documentaristică în istoria, geografia și realitățile sociale ale Văii Frumoasei, realizată de tinerii din comuna Sugag pentru comunitatea locală și publicul virtual 

Proiectul constă într-un curs de fotografie și producție video, la care vor participa un număr de 30 de tineri din grupa de varstă 16 – 35 de ani. Cursul se va desfășura pe parcursul a 6 weekenduri și va fi susținut de o echipă de instructori cu experiență în domeniu.

Tematica abordată va include subiecte cum ar fi: tehnica fotografică și de producție video, alegerea subiectelor, compoziție, editare, postprocesare. Se vor analiza exemple relevante de fotografii și documentare video. 

Cursanții vor avea teme de lucru individuale sau de grup la sfârsitul fiecarei sesiuni, iar la sfârsitul cursului vor avea de realizat un video documentar și un set de fotografii pe teme date, legate de istoria, geografia, realitățile sociale ale zonei. Fotografiile și documentarele video rezultate vor fi prezentate comunității locale în cadrul unui eveniment ce va consta într-o expozitie și o vizionare de film.

 

 

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
https://mfe.gov.ro/pnrr/
http://www.facebook.com/PNRROficial/