+40 723 334 689
interactprojects.org@gmail.com

Asociația noastră culturală se concentrează pe promovarea culturii în rândul tinerilor prin intermediul  implementării unor proiecte de tip interactiv. Asociația noastră s-a format cu scopul de a încuraja participarea și implicarea tinerilor în activități culturale, care să le dezvolte imaginația și creativitatea, să le îmbunătățească competențele și să le creeze oportunități prin intermediul dezvoltării personale. Ne propunem să oferim tinerilor posibilitatea de a participa activ la diferitele activități culturale și să se implice în proiecte care îi ajută să-și dezvolte abilitățile și să-și descopere pasiunile.

Ne aflăm într-o perpetuă căutare de noi parteneri care au experiență în implementarea proiectelor culturale și care sunt dispuși să colaboreze cu noi pentru a crea evenimente culturale unice și interesante pentru tineri. Ne mândrim cu faptul că lucrăm cu persoane și organizații care împărtășesc viziunea noastră și care sunt dedicați promovării culturii.

Pentru a deveni parteneri ai asociației noastre culturale, vă rugăm să ne contactați și să ne furnizați informații despre proiectele dvs. și experiența voastră în domeniul cultural. Împreună, putem crea evenimente culturale care să încurajeze tinerii să se implice și să învețe prin intermediul experiențelor interactive și culturale oferite.