+40 723 334 689
interactprojects.org@gmail.com

Asociația noastră culturală beneficiază de finanțare și sprijin din partea următorilor finanțatori:

AFCN (Administrația Fondului Cultural Național): AFCN este o instituție guvernamentală înființată pentru a promova și sprijini dezvoltarea culturii și a artelor în România. AFCN a oferit finanțare și susținere pentru proiectul Șugag în Obiectiv.

PMB (Primăria Municipiului București): Primăria Municipiului București este o sursă importantă de finanțare și sprijin logistic pentru proiectele culturale ale asociației. Prin intermediul PMB, Interact Projects accesează resursele și facilitățile disponibile în municipiul București. PMB a oferit finanțare directă pentru proiectul Biodiversitate Urbană.

Fondurile PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență): PNRR reprezintă un plan strategic de redresare economică și dezvoltare durabilă, iar fondurile alocate în cadrul acestuia pot fi accesate și de către asociațiile culturale. 

Prin implicarea și finanțarea oferită de AFCN, PMB și fondurile PNRR, proiectele noastre au acces la resurse financiare, logistice și de promovare pentru a le implementa și a contribui la dezvoltarea și diversificarea sectorului cultural în comunitatea locală și la nivel național. Acești finanțatori reprezintă parteneri esențiali în susținerea și promovarea activităților asociației.