+40 723 334 689
interactprojects.org@gmail.com

Suntem o organizație dedicată dezvoltării, susținerii și promovării culturii sub toate formele ei, de la expresiile cele mai tradiționale la curente moderne și contemporane. Scopul nostru principal este acela de a promova diversitatea culturală și de a educa tinerele generații spre aprecierea și valorificarea patrimoniului cultural universal. Unul dintre obiectivele noastre principale este promovarea disciplinelor formative și a dezvoltării personale psiho-fizice și emoționale. Prin intermediul programelor noastre, ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților precum concentrarea, discernământul, gândirea critică, stabilitatea și inteligența emoțională, empatia, aptitudinile interpersonale și comunicarea eficientă.

De asemenea, în cadrul asociației Interact Projects, ne propunem să cultivăm interesul indivizilor față de propagarea artelor și noilor tehnologii. Ne dorim să stimulăm comunitățile în care activăm și să încurajăm membrii acestora să-și exploreze și dezvolte potențialul intelectual, social, moral, civic, artistic și spiritual. Pentru acestea, oferim programe și activități variate în cadrul proiectelor noaste.

Organizăm și desfășurăm diverse activități, evenimente și programe culturale, artistice, educative, științifice și de dezvoltare personală, adresate tuturor categoriilor de vârstă și grupurilor socio-profesionale. Metodele noastre educaționale integrează abordări complementare față de programa școlară românească, sub tutela ideii că educația individului continuă pe tot parcursul vieții. Considerăm că învățarea prin experiență (activități practice, artizanale, indoor-outdoor), prin educația non-formală, (vizite și excursii de documentare, mentorat, schimb de experiențe) și prin utilizarea tehnologiei informației și a instrumentelor moderne de învățare oferim o alternativă valoroasă sistemului de învățământ șubred.

Suntem, de asemenea, disponibili să oferim suport și asistență tehnică și managerială organizațiilor non-profit, comerciale sau de stat, de pe întreg teritoriul Europei. Ne propunem să sprijinim dezvoltarea organizațiilor care ne împărtășesc valorile și să contribuim la atingerea obiectivelor lor, punând la dispoziție expertiza și cunoștințele noastre